9 причин вживати в їжу гарбузове насіння
1. багаті фосфором, магнієм, марганцем, залізом, міддю, цинком, вітамінами К, У, Е
2. знижують рівень холестерину
3. допомагають заснути
4. зменшують депресивні стани
5. захищають від остеопорозу
6. запобігають утворенню каменів у нирках
7. виводять глистів та інших паразитів з організму
8. зменшують запалення при артриті
9. гарні для здоров'я простати
Існує велика кількість страв, в яких гарбузове насіння виступають в якості добавки. Найчастіше вони використовуються в кондитерських виробах і у випічці, дуже популярний хліб з гарбузовим насінням, оскільки це той рідкісний вид хлібобулочного вироби, які може принести організму якусь користь. З гарбузового насіння виготовляють відвари, які так само вживаються в їжу досить часто. Гарбузове насіння стали популярним продуктом досить давно і часто використовуються в якості закуски до різних напоїв. Так само, на сніданок часто додають їх і до різних каш, що позитивно позначається на самопочуття людини протягом дня
А ще є такі чудові продукти з насіння гарбуза як: ШРОТ (борошно з насіння гарбуза) і Олія з насіння гарбуза!!!
Включення цих продуктів у раціон людини, дозволяє наповнити організм користю....
- Після 40 років організм жінки потребує особливої уваги та підтримки, включаючи правильне харчування та прийом вітамінів. Ось чотири основні вітаміни, які вважають найбільш корисними для жінок у цьому віці.
- Як не дивно, весна і сонячні промені, ще не взиозі дати нашому організму достатньої кількості вітаміну Д. Тому, в більшості українців спостерігається недостатній рівень вітамуну Д3 в організмі. Профілактичне дозування якого становить 2000МО, якщо, лікар не призначив інакше, то такого дозування вистачить, аби випрвити загальну картину в організмі. Якщо брати Вітамін Д3 від Амріта - то це 1 капсула на день. Бажано зранку і додати жири у їжу - бо це жиророзчинний вітамін.