Кошик
192 відгуків
Український виробник краси та здоров'я
+380 (50) 387-35-46
+380 (67) 389-98-81
Голосієво, Київ, Україна
Кошик
Amrita Fitokrasa
Біфідо-лактокомплекс. 30 кап. для нормальної мікрофлори кишківника від Амриту, фото 2Біфідо-лактокомплекс. 30 кап. для нормальної мікрофлори кишківника від Амриту, фото 3

Біфідо-лактокомплекс. 30 кап. для нормальної мікрофлори кишківника від Амриту

  • В наявності

299 ₴

Біфідо-лактокомплекс. 30 кап. для нормальної мікрофлори кишківника від Амриту
Біфідо-лактокомплекс. 30 кап. для нормальної мікрофлори кишківника від АмритуВ наявності
299 ₴
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Дієтична добавка «Біфідолак комплекс» від Аміта (Amrita):

  • Дозволено дітям із 3 років.
  • Містить високу концентрацію сучасних штамів бактерій із клінічно доведеною ефективністю.
  • Сприяє нормалізації кишкової мікрофлори.
  • Кишеньково-розчинна капсула доставить неушкодженими 100% бактерій у кишківник — де вони прорость і забезпечать свою дію.
  • Усуває діарею, метеоризм, здуття живота та закрепи.
  • Зменшує запальні процеси в кишечнику.
  • Сприяє нормалізації мікрофлори піхви (під час перорального застосування).
  • Допомагає в боротьбі з ожирінням.
  • Зміцнює імунний захист проти застудних захворювань.
  • Сприяє покращенню апетиту та стану шкіри.

Призначення: для відновлення балансу мікрофлори та усунення симптомів дисбіозу: поносів, закрепів, метеоризму.
Категорія: здорова мікрофлора
Тип застосування: за рекомендацією лікаря або для відновлення балансу мікрофлори: профілактики або усунення симптомів дисбіозу
Вік: 3+
Форма випуску: 30 кишково-розчинних капсул по 0,33 г
Паковання: пластикова банка
Класифікація: БАД (біологічно активна добавка)
Натуральні компоненти: лактобактерії, біфідобактерії, інулін, олігофруктоза
Умови зберігання: в пакованні виробника в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за температури від 2 °C до 25 °C і відносної вологості повітря не вище ніж 70% до 30 діб. Триваліше зберігання бажано — у холодильнику за температури від 2 °C до 8 °C.
Країна виробника: Україна
Срок годности: 18 місяців із дати виробництва

Склад активних інгредієнтів на 1 капсулу: пробиотический комплекс – Lactobacillus acidophilus (NCFM®) – 3,3 * 108 КОЕ, Lactobacillus paracasei (Lpc-37) – 3,3 * 108 КОЕ, Bifidobacterium lactis (Bi-07) – 1,7 * 108 КОЕ, Bifidobacterium lactis (Bl-04) – 3,3 * 108 КОЕ, Lactobacillus Casei (Lc-11) – 8,3 * 107 КУО — сумарно 1,25 * 109 КУО / капсулі = 3, 75 * 109 КУО / грам; пребіотичний комплекс: олігофруктоза, інулін.
Допоміжні речовини: кремнію діоксид. Склад оболонки капсули: гідромелоза, геланова камедь, діоксид титану.

Лактобактерії — грампозивальні несперечні палички, які є важливим компонентом постійної мікрофлори кишкового тракту, входять до складу мікрофлори порожнини рота, є важливим складником мікрофлори сечостатевої системи. Приймають активну участь у процесах травлення, стимулюють перистальтику кишківника, запобігають метеоризмам, сприяють виведенню токсинів, синтезують вітаміни групи B, K, біотин, фолієву та аскорбінову кислоти, виробляють молочну кислоту та бактеріоцини (натуральні антибіотики), які інгібують ріст патогенних і умовно-патогенних мікробів. Лактобактерії виявляють імуномодулювальну та протипухлинну дію, беруть участь у синтезі незамінних амінокислот, регулюють метаболізм жовчних кислот, холестерину.
L.acidophilus (NCFM®) мають антагоністичну активність щодо широкого спектра патогенних і умовно-патогенних бактерій, нормалізують діяльність шлунково-кишкового тракту, покращують обмінні процеси, сприяють відновленню природного імунітету, полегшують перетравлення лактози в людей, які не переносять лактози. Метаболізують глікоген вагінального епітелію до молочної кислоти, яка підтримує pH піхви на рівні 3,8-4,2. Молочна кислота у високій концентрації створює несприятливі умови для життєдіяльності кислото-чутливих патогенних і умовно-патогенних бактерій.
L.paracasei (Lpc-37) гальмує ріст патогенних бактерій, чинячи терапевтичну дію у разі виразкового коліту, дивертикулярної хвороби кишківника синдрому подразненої кишки. Викликають структурні зміни в жировій тканині, здатні зменшувати розмір адипоцитів, можуть допомагати в боротьбі з ожирінням.
L. Casei (Lc-11) здатні пригнічувати ріст Helicobacter pylori, ефективні в запобіганні антибіотико-асоційованій діареї та інфекції Clostridium difficile. Збільшуючи активність природних кілерів (NK) і підтримуючи нормальний запальний баланс, сприяють поліпшенню симптомів ревматоїдного артриту (РА) — зменшення набряку суглобів, показників C-реактивного білка та рівні прозапальних цитокінів.
Біфідобактерії становлять основу мікрофлори кишківника (85-90% у дорослих, до 95% у дітей). Утворюють органічні кислоти, унаслідок чого знижується pH середовища та пригнічується розвиток патогенної, гнильної та газоутворювальної мікрофлори (Clostridium difficile, Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Campylobacter wejuni). Крім того, біфідобактерії беруть участь у синтезі та всмоктуванні вітамінів групи B, вітаміну K, фолієвої та нікотинової кислот, сприяють синтезу незамінних амінокислот, кращому засвоєнню солей кальцію, вітаміну D, знижують концентрацію потенційно небезпечного аміаку й амінів у крові стимулюють лімфоїдний апарат, синтез імуноглобулінів, підвищують активність лізоциму. Застосування біфідобактерій разом із молочними продуктами покращує засвоєння лактози під час її нестерпності.
Bifidobacterium lactis Bi-07, Bi-04 входять до списку QPS агентства EFSA, застосування цих штамів зменшує виразність порушень мікрофлори кишківника, що виникають унаслідок антибіотикотерапії, підтримують баланс мікрофлори кишківника та сприяють його нормальному функціонуванню.
Інулін — рослинний полісахарид, транзитом проходить у дистальний відділ кишечника, де гідролізується до моносахаридів, які піддаються ферментації біфідобактеріями. Інулін сприяє зниженню рівня глюкози, холестерину та тригліцеридів у крові, здатний зв'язувати шкідливі речовини, сприяє відновленню пошкодженої стінки судин.
Олігофруктоза є продуктом часткового гідролізу інуліну, схожа на смак на цукор і тому може частково та повністю замінювати його. Однак рівень її солодкості становить лише третина від солодкості цукру, має вкрай низький глікемічний індекс і підходить для діабетичного харчування. Згідно з дослідженням, опублікованим у червні 2007 року «Європейським журналом клінічного харчування», олігофруктозу може збільшити поглинання й відкладення кальцію в кістках.

Рекомендації до вживання: як додаткове джерело життєздатних пробіотичних мікроорганізмів для нормалізації мікрофлори кишечника, у разі дисбіозів різного генезу та функціональних порушень травної системи. Пригнічує розвиток хвороботворних і гнильних мікроорганізмів у кишечнику та на слизових оболонках. Сприяє нормалізації процесів травлення.

Спосіб застосування: дорослим і дітям від 12 років по 1 капсулі 1-2 рази на добу; дітям від 3 до 11 років по 1 капсулі на добу. Тривалість застосування — 2-6 тижнів. За потреби курс застосування можна повторювати 2-3 рази на рік.

Протипоказання: підвищення чутливості до одного з компонентів, дитячий вік до 3 років.

Застереження щодо застосування: не треба використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не варто перевищувати рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не є лікарським засобом. Вагітним і жінкам у період лактації застосування можливе після консультації з лікарем.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникРослина Карпат
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
Кількість в упаковці50
Основні
Форма випускуКапсули
Інформація для замовлення
  • Ціна: 299 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner