Кошик
198 відгуків
Український виробник краси та здоров'я
+380 (50) 387-35-46
+380 (67) 389-98-81
Голосієво, Київ, Україна
Кошик
Amrita Fitokrasa

Пропіленгліколевий екстракт імбиру, 1л, Косметичний актив

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

438 ₴

394,20 ₴

Показати оптові ціни
Пропіленгліколевий екстракт імбиру, 1л, Косметичний актив
Пропіленгліколевий екстракт імбиру, 1л, Косметичний активВ наявності
438 ₴394,20 ₴
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пропіленгліколевий екстракт імбиру

Натуральний актив для косметичного виробництва

Вміст

  1.  Опис продукту
  2.  Корисні властивості
  3.  Застосування в косметології
  4.  Ефект від застосування
  5.  Рекомендації щодо використання
  6.  Де купити в Україні

1. Опис продукту

Пропіленгліколевий екстракт імбиру — сучасний засіб, що отримується внаслідок екстракції коренів імбиру. Роль екстрагенту виконує двовалентний спирт — пропіленгліколь, який активно використовується в сучасній косметології як:

  • консервант;
  • емульгатор;
  • енхансер.

Імбир збагачує пропіленгліколевий концентрат незамінними амінокислотами, мікроелементами, вітамінами та специфічними біоактивними сполуками, що надають комплексного сприятливого впливу на організм, шкірні покриви та волосся.

2. Корисні властивості

Екстракт імбиру пропіленгліколевий, завдяки сучасній збалансованій формулі та високій концентрації активних речовин має такі властивості:

  • антимікробним;
  • тонізувальним;
  • активізує обмін речовин;
  • антицелюлітним.

Під час приймання всередину імбирна витяжка стимулює процеси травлення, підвищує засвоюваність поживних речовин, оновлює організм і підвищує працездатність.

3. Застосування в косметології

Косметологи рекомендують купити екстракт імбиру або косметику на його основі для догляду за шкірою, що в'яне, зневодненою, а також за волоссям, схильним до випадання й тьмяності. Високу ефективність демонструють антицелюлітні та сприяють схудненню суміші на основі концентрату імбиру. Зручність роботи з пропіленгліколевими екстрактами дає змогу виготовляти засоби з догляду самостійно в домашніх умовах.

4. Ефект від застосування

Вплив пропілекгліколевого екстракту імбиру на шкірні покриви дає змогу досягти позитивних результатів, як-от:

  • вирівнювання тону шкірних покривів;
  • звуження пор, зменшення жирності епідермісу;
  • активізація росту волосся;
  • зменшення обсягів тіла (талії, стегон);
  • розщеплення підшкірного жиру.

Вживання концентрату імбиру як БАД стимулює захисні функції організму, прискорює обмін речовин, повертає бадьорість і життєву енергію, тому фахівці рекомендує купити пропіленгліколевий екстракт для вживання під час підвищених фізичних навантажень і у разі схуднення.

5. Рекомендації щодо використання

Пропіленгліколеві екстракти відомі як популярна сировина в косметичній промисловості завдяки здатності з'єднувати жиро- і водорозчинні складники та забезпечувати тривалий термін зберігання. Фахівці рекомендують застосовувати його під час домашнього виробництва:

  • кремів і масок;
  • шампунів;
  • антицелюлітних препаратів;
  • складів для зігрівальних ванн.

Для досягнення найкращих результатів необхідно дотримуватися концентрації активних речовин від 7 до 15% від загального обсягу продукту.

6. Де купити в Україні

Швидко та зручно купити в Україні екстракт імбиру та інші компоненти натуральної косметики можна в виробника — компанії «Натураліссімо». Ми спеціалізуємося на виготовленні сучасної косметичної продукції з натуральним складом і гарантуємо:

  • 100% натуральні інгредієнти;
  • дотримання умов зберігання, що забезпечують збереження всіх активних компонентів;
  • оперативну доставку в Київ, Рівно, Херсон та інші міста будь-якою кур'єрською системою.
Характеристики
Основні
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Застосування препаратупри схудненні, для шкіри, волосся та нігтів
Тип екстрактуРослинний
Форма випускуРідина
Користувацькі характеристики
Об`єм1
Застосування як активу під час виробництва косметикиУсі типи косметики
Інформація для замовлення
  • Ціна: 394,20 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner