Кошик
198 відгуків
Український виробник краси та здоров'я
+380 (50) 387-35-46
+380 (67) 389-98-81
Голосієво, Київ, Україна
Кошик
Amrita Fitokrasa

Пропіленгліколевий екстракт м'яти, 100 мл, Косметичний актив

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

113 ₴

101,70 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 160 грн

Пропіленгліколевий екстракт м'яти, 100 мл, Косметичний актив
Пропіленгліколевий екстракт м'яти, 100 мл, Косметичний активВ наявності
113 ₴101,70 ₴
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пропіленгліколевий екстракт м'яти

Вміст

  1.  Опис продукту
  2.  Корисні властивості  
  3.  Застосування в косметології
  4.  Ефект від застосування 
  5.  Рекомендації щодо використання
  6.  Переваги нашої продукції

1. Опис продукту

Пропіленгліколевий екстракт м'яти виробляється за допомогою екстракції листя, кольору та стебел м'яти. Основу продукту становить пропіленгліколь — безпечна для зовнішнього та внутрішнього застосування хімічна речовина, здатна розчиняти водо- та жиророзчинні компоненти. У процесі виробництва в основу потрапляють ефірні олії, флавоноїди, ментол, вітаміни С, А, дубильні речовини, провітаміни. Концентрація біоактивних складників досягає 80%.

2. Корисні властивості

Велика кількість активної речовини наділяє пропіленгліколевий екстракт м'яти такими властивостями:

  • антимікробним;
  • протизапальна;
  • легким анестезувальним;
  • підсушувальним;
  • тонізувальним і підтягувальним.

Препарат може зняти свербіж у разі укусів комах і легких подразнень, знеболити завдяки охолодженню ушкодженої зони епідермісу, заглушити розвиток мікробів на поверхні шкіри.

3. Застосування в косметології

Заспокійливі й антимікробні властивості дають змогу використовувати екстракт м'яти в косметології та медицині. Широко поширений додавання пропіленгліколевого екстракту м'яти під час виготовлення домашньої косметики, він легко з'єднується з водними та жирними основами, що необхідно під час виробництва:

  • кремів для обличчя;
  • тонізувальних і охолоджувальних сумішей для тіла та ніг;
  • тоніків та емульсій для вмивання;
  • шампунів для жирного волосся;
  • масок для шкіри голови, схильної до виникнення лупи.

Пропіленгліколь у складі екстракту консервує готовий косметичний засіб, гарантуючи тривалий термін використання, а також слугує емульгатором, надаючи зручну для використання консистенцію.

4. Ефект від застосування

Регулярне використання продукції, що містить пропіленгліколевий екстракт м'яти, дає змогу:

  • підсушити наявні запалення та мінімізувати виникнення нових;
  • звузити пори та нормалізувати вироблення секрету сальних залоз;
  • тонізувати шкірні покриви;
  • активізувати клітинне живлення, що уповільнює процеси старіння.

5. Рекомендації щодо використання

Пропіленгліколевим екстрактом м'яти рекомендовано збагачувати засоби для обличчя та волосся, схильного до жирності. Позитивні результати демонструє у разі використання на покривах, що в'януть, зі недостатнім живленням. У зв'язку з високою концентрацією компонентів у рослинному екстракті, не рекомендовано перевищувати дозування препарату (до 1-1,5% в готовому продукті).

6. Переваги нашої продукції

Пропіленгліколевий екстракт м'яти від виробника професійних косметичних препаратів «Натуралісімо» виготовлений із високоякісної сировини. Технологія виробництва та умови зберігання продукції гарантують збереження активних компонентів і ефективність продукту. Купити екстракт м'яти в Запоріжжі можна безпосередньо в виробника, покупці з інших міст України можуть замовити продукцію на сайті або телефоном. Доставка виробляється будь-якою кур'єрською службою.

Характеристики
Основні
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Тип екстрактуРослинний
Форма випускуРідина
Користувацькі характеристики
ГіпоалергеннийТак
ДіяРегенеруюча, Зволожуючу, Тонізуючу, Протизапальне, Бактерицидне, Антибактеріальне, Дезодоруючу, Омолоджуючу, Харчування, Стимулюючий
Класифікація косметичного засобуНатуральна
Область застосуванняОбличчя, Тіло, Шия, Руки, Волосся, Шкіра голови, Область декольте
Застосування як активу під час виробництва косметикиУсі типи косметики
Проблема і стан шкіриВ'янення, Роздратування, Акне, Зморшки, Екзема, Пітниця, Вікові зміни, В'ялість, Неприємний запах, Підвищена пітливість, Судинні зірочки, Втрата пружності
Тип шкіриКомбінована (Змішана), Нормальна, Проблемна, Чутлива, Жирна, В'януча (зріла)
Інформація для замовлення
  • Ціна: 101,70 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner