Кошик
198 відгуків
Український виробник краси та здоров'я
+380 (50) 387-35-46
+380 (67) 389-98-81
Голосієво, Київ, Україна
Кошик
Amrita Fitokrasa

Пропіленгліколевий екстракт кави, 100 мл, Косметичний актив

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

113 ₴

101,70 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 160 грн

Пропіленгліколевий екстракт кави, 100 мл, Косметичний актив
Пропіленгліколевий екстракт кави, 100 мл, Косметичний активВ наявності
113 ₴101,70 ₴
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пропіленгліколевий екстракт кави

Вміст

  1.  Опис продукту
  2.  Корисні властивості  
  3.  Застосування в косметології
  4.  Ефект від застосування 
  5.  Рекомендації щодо використання
  6.  Переваги нашої продукції

                                                       1. Опис продукту

Пропіленгліколевий екстракт кави — професійний косметичний засіб, який використовується в косметологічному виробництві. Являє собою в'язку солодкувату рідину з характерним кавовим ароматом. Виготовляється методом промислової екстракції, коли в пропіленгліколеву основу переходять усі цінні речовини кавових зерен: ненасичені кислоти, ефірні олії, кофеїн, мікроелементи, провітаміни.

                                                        2. Корисні властивості

Велика кількість активних компонентів (до 80% від об'єму) і їхня здатність легко засвоюватися забезпечують кавовому екстракту такі властивості:

  • тонізувальна;
  • активізує;
  • антицелюлітна;
  • нормалізувальний обмін речовин і процеси травлення.

Здатність витяжки кави впливати на інтенсивність метаболізму дає змогу використовувати препарат для схуднення (посилюючи ефект від спеціальних масажів і обгортань). Пропіленгліколь у складі забезпечує емульгувальну та консервувальну властивості екстракту кави.

                                              3. Застосування в косметології

Пропіленгліколевий екстракт кави знайшов широке застосування в галузі косметології як активна добавка в такі засоби:

  • антицелюлітні;
  • забезпечують ліфтинг шкірних покривів обличчя та тіла;
  • призначені для процедур, що сприяють схудненню.

Фахівці рекомендують екстракт кави як для використання в домашній косметиці, так і для добавки до готових косметичних продуктів.

                                               4. Ефект від застосування 

Використання продукції на основі пропіленгліколевого екстракту кави дає змогу досягти таких результатів:

  • позбутися целюліту;
  • зменшити підшкірні жирові відкладення;
  • активізувати кровообіг у нижніх шарах дерми;
  • підтягнути овал обличчя та шкіру в зоні шиї;
  • стимулювати клітинне живлення, сповільнюючи процеси старіння.

                                             5. Рекомендації щодо використання

Пропіленгліколеву кавову витяжку показано використовувати як активну домішку для:

  • обгортань від целюліту;
  • омолоджувальних і тонізувальних кремів для обличчя;
  • масок для волосся;
  • підтягувальних кремів для тіла.

Високий вміст активних речовин дає змогу препарату проявляти свої властивості навіть за незначної (1-2%) концентрації в готовому продукті. 

                                            6. Переваги нашої продукції

Екстракт кави від виробника професійних засобів натуральної косметики «Натураліссімо» виготовлений із якісної, минулої контрольної натуральної сировини. Сучасна технологія дає змогу зберегти максимальну кількість активних речовин у процесі виробництва. Купити екстракт кави можна, залишивши замовлення на сайті виробника або зателефонувавши менеджеру. Доставка в Україні здійснюється будь-якою кур'єрською службою.

Характеристики
Основні
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Вага100 г
Час застосуванняУніверсальний
ДіяПідтягуючий, Антицелюлітне, Тонізуючу, Протизапальне, Зволожуючу, Омолоджуючу, Регенеруюча
Додатковий ефектЗволоження, Зняття набряклості, Розгладження, Заспокоєння, Стимуляція мікроциркуляції крові, Пом'якшення, Омолодження, Підтягування, Пружність, Регенерація, Зняття запалення, Живлення, Зміцнення, Тонізація
Призначення і результатПідтягування, Прискорює процес обміну речовин, Підвищення тонусу, Відновлення, Омолодження, Регенерація, Усунення целюліту
Область застосуванняНоги, Сідниці, Живіт, Стегна, Тіло
Об`єм100 мл
СтатьУнісекс
Проблема і стан шкіриВ'ялість, Целюліт, Вікові зміни, Втрата пружності, Набряклість
Користувацькі характеристики
ГіпоалергеннийТак
Класифікація косметичного засобуНатуральна
Застосування як активу під час виробництва косметикиУсі типи косметики
Тип шкіриВсі типи шкіри, Комбінована (Змішана), Нормальна, Суха, Проблемна, Жирна, В'януча (зріла)
Тип екстрактуРослинний
Форма випускуРідина
Інформація для замовлення
  • Ціна: 101,70 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner