Кошик
198 відгуків
Український виробник краси та здоров'я
+380 (50) 387-35-46
+380 (67) 389-98-81
Голосієво, Київ, Україна
Кошик
Amrita Fitokrasa

Пропіленгліколевий екстракт ромашки, 100 мл

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

113 ₴

101,70 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 160 грн

Пропіленгліколевий екстракт ромашки, 100 мл
Пропіленгліколевий екстракт ромашки, 100 млВ наявності
113 ₴101,70 ₴
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пропіленгліколевий екстракт ромашки

Вміст

  1. Опис продукту
  2. Корисні властивості
  3. Застосування в косметології
  4. Ефект від застосування
  5. Рекомендації щодо використання
  6. Переваги нашої продукції

1. Опис продукту

Пропіленгліколевий екстракт ромашки — цінна косметична сировина, яка активно використовується в промисловому та домашньому виробництві косметики та препаратів з лікувальними властивостями. Виготовляється методом екстракції квітів ромашки, у процесі якої пропіленгліколь насичується біоактивними складниками лікарської рослини: хамазуленом, ефірною олією, провітамінами, жирними кислотами, флавоноїдами.

2. Корисні властивості

Унікальні органічні сполуки наділяють ромашковий пропіленгліколевий екстракт такими корисними властивостями:

  • бактерицидним;
  • анестезувальним;
  • протигрибковим;
  • заспокійливим;
  • стимулювальним;
  • протизапальну.

Екстракт ромашки чинить загальний стимулювальний вплив на шкірні покриви та слизові, підвищуючи місцевий імунітет і здатність до регенерації.

3. Застосування в косметології

Екстракт ромашки в косметології отримав широке поширення як активний компонент для доглядових засобів для шкіри обличчя будь-якого типу, а саме:

  • кремів з екстрактом ромашки;
  • тоніків, ароматичної води;
  • косметичного льоду;
  • маска для обличчя, що сприяє зволоженню та живленню епідермісу;
  • шампунів для волосся, схильних до перерізу та тьмяності, бальзамів і кондиціонерів;
  • мила, гелів для душу, складів для ванни.

Для лікування ромашкою рекомендовано використовувати препарат зовнішньо в концентрації до 10% для компресів, ванночок, смужок.

4. Ефект від застосування

Використання косметичної продукції на основі пропіленгліколевого екстракту ромашки дає змогу досягти таких позитивних результатів:

  • ліквідувати запальні висипки;
  • нормалізувати роботу сальних залоз;
  • усунути подразнення від впливу несприятливих чинників довкілля;
  • повернути шкірі свіжий вигляд;
  • надати волоссю блиску та міцності;
  • прискорити загоєння дрібних пошкоджень, саден і тріщин.

Під час використання для купання пропіленгліколевий екстракт ромашки надає заспокійливу дію, усуваючи тривожність і покращуючи сон.

5. Рекомендації щодо використання

Висока концентрація активних речовин у пропіленгліколевій витяжці зумовлює низькі рекомендовані дози введення препарату до косметичних продуктів:

  • для кремів, масок, різних зволожувальних субстанцій — 2-5%;
  • для тоніків, ополіскувачів, мила — 1-3%;
  • для ванн і ванночок — від 0,1%;
  • для концентрованих бальзамів і мазей — до 10%.

6. Переваги нашої продукції

Продукція від виробника натуральної косметики «Натураліссімо» має низку переваг:

  •  якісна сировина;
  •  суворе дотримання технології виробництва;
  •  сучасне обладнання.

Купити пропіленгліколевий екстракт ромашки можна через кошик в інтернет-магазині виробника або телефоном. Доставка можлива будь-якою транспортною компанією.

Характеристики
Основні
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Вікова групаБез обмежень
Тип екстрактуРослинний
Форма випускуРідина
Користувацькі характеристики
Можливість нанесення поверх макіяжуНемає
ВікБез обмежень
Час застосуванняУніверсальний
ГіпоалергеннийТак
ДіяРегенеруюча, Зволожуючу, Тонізуючу, Омолоджуючу, Протизапальне, Зволоження, Заспокійлива, Антибактеріальне, Загоююче, Харчування, Пом'якшувальна, Бактерицидне
Класифікація косметичного засобуЛікувальна (Космецевтика)
НекомедогенноТак
Область застосуванняШия, Область декольте, Тіло, Обличчя, Волосся, Шкіра голови
Об`єм100
СтатьУнісекс
Застосування як активу під час виробництва косметикиУсі типи косметики
Проблема і стан шкіриВ'янення, Роздратування, Акне, Зморшки, Екзема, Вікові зміни, В'ялість, Сухість, Втрата пружності
Проблема шкіриРоздратування, Сухість, Чутливість, Лущення, Глибокі зморшки, В'ялість, Зморшки, В'янення, Вугри, Прищі, Мімічні зморшки, Прищі, Розширені пори, Вікові зміни, Запалення, Почервоніння
Тип шкіриЧутлива, Всі типи шкіри, Комбінована (Змішана), Нормальна, Суха, Проблемна, Жирна, В'януча (зріла)
Інформація для замовлення
  • Ціна: 101,70 ₴
  • Спосіб упаковки: Пляшка з використанням сонцезахисних матеріалів, які збільшують термін зберігання.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner