Кошик
198 відгуків
Український виробник краси та здоров'я
+380 (50) 387-35-46
+380 (67) 389-98-81
Голосієво, Київ, Україна
Кошик
Amrita Fitokrasa

Олія какао (нерафінована), 250 г

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

212 ₴

Показати оптові ціни
Олія какао (нерафінована), 250 г
Олія какао (нерафінована), 250 гНемає в наявності
212 ₴
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Олія какао (нерафінована)

Вміст

  1. Опис олії какао нерафінованого
  2. Властивості какао-паста нерафінованого
  3. Застосування олії какао нерафінованого в медицині
  4. Застосування в косметології
  5. Ефект від застосування олії какао нерафінованого
  6. Рекомендації щодо застосування олії какао нерафінованого
  7. Переваги нашої продукції

1. Опис олії какао нерафінованого

Нерафінована олія какао добувають із бобів какао за допомогою холодного або гарячого пресування. Колір натуральної олії какао нерафінованого варіюється від кремово-жовтого до бежево-коричневого, має шоколадний запах. Олія какао нерафінована залишається твердою за температури до +27-828 градусів Цельсія, у разі підвищення до +30 – +32 розм'якшується, а за +40 - стає рідким і прозорим. Під час остигання твердне, що абсолютно не позначається на якостях продукту.

2. Властивості какао-паста нерафінованого

Завдяки підвищеній концентрації жирних кислот речовина має високі регенерувальні та захисні властивості. Високий вміст антиоксидантів надає продукту омолоджувальні, імуномодулювальні та загальнозміцнювальні властивості. Біоактивні речовини олії какао нерафінованого стимулюють вироблення в організмі серотоніну — гормону щастя.

3. Застосування олії какао нерафінованого в медицині

Терапевтичні властивості олії какао нерафінованого зумовлюються набором мікроелементів і вітамінів у його складі. Олія какао нерафінована, застосовують у терапії атеросклерозу, артриту. Завдяки жирним кислотам, какао-паста нерафінована застосовується для зниження рівня холестерину та профілактики атеросклеротичних бляшок. Потужний протикашльовий ефект продукту дає змогу використовувати його під час лікування бронхітів і кашлю різної етіології.


4. Застосування в косметології

Олія какао нерафінована ідеально для косметологічного догляду за сухою, зневодненою, пружною шкірою, що втратила пружність. Варіанти використання:

  • в чистому, неочищеному вигляді для поліпшення стану шкіри (як насичений поживний і захисний засіб);
  • як один з активних компонентів у складі кремів для шкіри;
  • в догляді за волоссям (у масках і обгортаннях);
  • як транспортна основа під час ароматерапії.

5. Ефект від застосування олії какао нерафінованого

Під час використання продукту спостерігаються такі ефекти:

  • живлення шкіри;
  • зменшення розтяжок, рубців і шрамів;
  • зменшення глибини та кількості зморщок;
  • поліпшення росту волосся, зменшення кількості посічених кінчиків.

6. Рекомендації щодо застосування олії какао нерафінованого

Олія какао рекомендується використовувати зовнішня:

  • щодня як поживний крем, бальзам для губ;
  • регулярно, кілька разів на тиждень, як маска для волосся;
  • систематично, як масажна олія в разі антицелюлітного масажу або для профілактики розтяжок.

Застосування олії какао нерафінованого всередину рекомендоване у разі:

  • кашле;
  • підвищеному рівні холестерину;
  • дефіцит вітаміну Е та зниження імунітету.

7. Переваги нашої продукції

Позитивний вплив олії какао нерафінованого на організм можна лише у разі застосування високоякісного продукту.  У нас ви зможете придбати нерафіновану олію з бобів какао, яка виготовлена за найвищими стандартами якості, що не містить хімічних і органічних добавок, що робить її придатною для вживання в косметичній цілях і як біоактивної добавки.

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Вага250 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 212 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner