Кошик
198 відгуків
Український виробник краси та здоров'я
+380 (50) 387-35-46
+380 (67) 389-98-81
Голосієво, Київ, Україна
Кошик
Amrita Fitokrasa

Олійний екстракт звіробою, 100 мл, Відновлюючий

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

134 ₴

120,60 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 160 грн

Олійний екстракт звіробою, 100 мл, Відновлюючий
Олійний екстракт звіробою, 100 мл, ВідновлюючийВ наявності
134 ₴120,60 ₴
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Екстракт звіробою олійний

Зміст

  1. Опис продукту
  2. Корисні властивості
  3. Застосування в медицині
  4. Застосування в косметології
  5. Ефект від застосування
  6. Рекомендації по використанню
  7. Переваги нашої продукції

1. Опис продукту

Масляний екстракт звіробою – косметичне прозоре масло з характерним ароматом, що отримується шляхом екстракції натуральної сировини, коли під впливом високих температур у рослинний жир переходять цінні біоактивні речовини, мікроелементи, вітаміни, флавоноїди, фітонциди звіробою. Володіє високим ступенем очищення, що дозволяє використовувати продукт всередину і зовнішньо.

2. Корисні властивості

Характеристики масляного екстракту звіробою і його багатий склад наділяють продукт наступними властивостями:

  • протизапальну;
  • антибактеріальним;
  • регенеруючою;
  • заспокійливим;
  • спазмолітичну;
  • ранозагоювальну.

Всі характеристики масляного екстракту звіробою сприяють м'якому впливу на шкіру, що дає можливість його використання на травмованій, тонкою і чутливою шкірою.

3. Застосування в медицині

В галузі медицини масляний екстракт звіробою активно використовується як елемент комплексної терапії:

  • ревматизму;
  • болів в спині і суглобах різного походження;
  • пролежнів;
  • фурункульозу;
  • загоюються виразок, нагноєнь та опіків;
  • вугрової хвороби;
  • запальних процесів слизових оболонок рота, носа.

Делікатне вплив звіробою робить можливим тривале безперервне використання препарату.

4. Застосування в косметології

Косметологи рекомендують використовувати масляний екстракт звіробою в догляді за проблемною, схильної до виникнення запалень шкірою обличчя і чутливою шкірою голови. Олія звіробою можна використовувати самостійно в якості:

  • засоби для локального нанесення на найбільш запалені ділянки;
  • масок для волосся;
  • масла для масажу.

Екстрактом звіробою з високою концентрацією ефірних масел рекомендується збагачувати багатокомпонентні косметичні склади:

  • креми для особи;
  • бальзами для догляду за тілом;
  • лосьйони та емульсії для очищення шкірних покривів;
  • мінеральні маски для обличчя та шиї.

5. Ефект від застосування

Використання масляного екстракту лікарської рослини в медицині і косметології дозволяє досягти наступних результатів:

  • усунути запальний процес в суглобах, знизити больові відчуття;
  • прискорити загоєння ран, виразок;
  • усунути запалення шкірних покровів і м'яких тканин;
  • звузити пори;
  • посилити кровообіг в епідермісі, що сприяє його підтягування і тонізації;
  • уповільнити процеси окислення тканин, що дозволяє зберегти їхню молодість.

6. Рекомендації по використанню

Масляний екстракт звіробою в чистому виді рекомендується використовувати в лікувальних цілях:

  • для компресів;
  • для масажу;
  • для обробки шкіри і слизових.

Косметологічне застосування передбачає збагачення:

  • креми для проблемної та чутливої шкіри;
  • тоніків та лосьйонів;
  • масок і обгортань з блакитний або білої глини.

7. Переваги нашої продукції

Масляний екстракт звіробою від виробника натуральної косметики "Натуралиссимо" виготовлений з високоякісної сировини на сучасному обладнанні. Продукт не містить хімічних ароматизаторів і консервантів. Купити препарат по низькій ціні можна оформивши замовлення на сайті або зателефонувавши менеджеру.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
ДіяАнтибактеріальне, Пом'якшувальна, Регенеруюча, Зволожуючу, Тонізуючу, Омолоджуючу, Протизапальне, Масажне, Загоююче
Користувацькі характеристики
Застосування як активу під час виробництва косметикиУсі типи косметики
Тип екстрактуРослинний
Форма випускуРідина
Інформація для замовлення
  • Ціна: 120,60 ₴
  • Спосіб упаковки: Пляшка з використанням сонцезахисних матеріалів, які збільшують термін зберігання.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner