Кошик
198 відгуків
Український виробник краси та здоров'я
+380 (50) 387-35-46
+380 (67) 389-98-81
Голосієво, Київ, Україна
Кошик
Amrita Fitokrasa

Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 1 л, Косметичний актив

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

680 ₴

612 ₴

Показати оптові ціни
Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 1 л, Косметичний актив
Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 1 л, Косметичний активВ наявності
680 ₴612 ₴
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Екстракт ламінарії масляний

Застосовується як натуральний актив для виробництва косметики

Зміст

  1. Опис товару
  2. Властивості продукту
  3. Використання в медицині
  4. Застосування в косметології
  5. Ефект від вживання
  6. Рекомендації по застосуванню
  7. Переваги продукції

1. Опис товару

Масляний екстракт ламінарії являє собою концентрат біоактивних речовин і рідкісних мікроелементів, що містяться в стеблі і слань морських водоростей, розчинених в жирі рослинного походження. Рідка форма робить корисні складові і вітаміни доступними для засвоєння організмом.

2. Властивості продукту

Цілющий вплив олії ламінарії на організм пояснюється його хімічним складом. Вітаміни групи В позитивно впливають на нервову систему, процеси запам'ятовування, зір. Вітамін А благотворно позначається на стані шкіри, підвищуючи її пружність. Фосфор, бром і рослинні флавоніди мають протизапальну, регенеруючу, а також антицелюлітний властивості, що дозволяє використовувати його для антицелюлітного масажу.

3. Використання в медицині

В галузі охорони здоров'я масляний екстракт ламінарії показано приймати всередину при:

  • високий рівень холестерину;
  • атеросклерозі;
  • авітамінозі і нестачі йоду;
  • простатиті;
  • запальних захворюваннях органів травлення.

Зовнішньо розчин використовують для компресів і лікувального масажу при артриті, радикуліті, подагрі. Масляний екстракт морських водоростей знімає запалення і зменшує хворобливі відчуття.

4. Застосування в косметології

Масляний екстракт ламінарії, завдяки активної стимуляції процесів кровообігу і обміну речовин в епідермісі, активно використовується в косметології. У нерозведеному вигляді підходить для антицелюлітного масажу, обгортань і для ванн. Виступає активною складовою кремів і масок для тіла, а також засобів для схуднення.

5. Ефект від вживання

Вживаючи масляний екстракт ламінарії всередину, можна домогтися:

  • зниження рівня холестерину в крові;
  • оздоровлення стінки кровоносних судин;
  • нормалізації роботи щитовидної залози;
  • поліпшення якості сну.

Зовнішньо розчин має наступний ефект:

  • підтягує шкіру обличчя і шиї;
  • розгладжує зморшки;
  • сприяє розщепленню підшкірних жирових відкладень;
  • активізує кровообіг завдяки антицелюлітного масажу.

6. Рекомендації по застосуванню

Масляний екстракт ламінарії рекомендовано використовувати для антицелюлітних масажів, масок і обгортань. Для найкращого ефекту показано проходження курсів по 10-15 процедур. Рекомендовано доповнювати маслом водоростей щоденний догляд власницям сухої і піддається віковим змінам шкіри.
Для забезпечення повноцінного раціону харчування та профілактики авітамінозу варто приймати речовина в якості вітамінної добавки в їжу.

7. Переваги продукції

Представлений в інтернет-магазині масляний екстракт ламінарії відповідає високим стандартам якості, виготовлений з екологічно чистої сировини. Ви маєте можливість купити екстракт ламінарії за низькою ціною через форму на сайті або зателефонувавши менеджеру. Доставка здійснюється будь-якою кур'єрською службою.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Вікова групаБез обмежень
ДіяЗаспокійлива, Зволожуючу, Бадьорить, Антицелюлітне, Тонізуючу, Антистресове, Протинабрякове, Підтягуючий, Розгладжуючий, Омолоджуючу, Розслабляюча, Регенеруюча, Гармонізуюче, Зміцнювальну
Класифікація косметичного засобуОрганічна
Область застосуванняСтегна, Тіло, Область декольте, Обличчя, Шкіра голови, Спина, Шия, Ноги, Сідниці, Руки
Проблема і стан шкіриНабряклість ніг, Целюліт, Набряклість, Жирові відкладення, Роздратування, Стягнутість, В'ялість, Втрата пружності, Сухість
Тип шкіриСуха, Нормальна, Всі типи шкіри, Чутлива, В'януча (зріла), Комбінована (Змішана), Жирна, Проблемна
Користувацькі характеристики
Вид обгортанняВодорослеве
Вид рослинної оліїОливкова
Час застосуванняУніверсальний
Об`єм1
Застосування як активу під час виробництва косметикиУсі типи косметики
Тип екстрактуРослинний
Інформація для замовлення
  • Ціна: 612 ₴
  • Спосіб упаковки: Пляшка з використанням сонцезахисних матеріалів, які збільшують термін зберігання.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner