Кошик
161 відгук
Український виробник краси та здоров'я
+380 (50) 387-35-46
+380 (67) 389-98-81
Голосієво, Київ, Україна
Кошик
Amrita Fitokrasa

Екстракт кави олійний для антицелюлітного масажу, 1 л

  • В наявності

747 

Екстракт кави олійний для антицелюлітного масажу, 1 лВ наявності
747 
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Екстракт олійної кави

Вміст

  1. Опис продукту
  2. Властивості товару
  3. Використання в медицині
  4. Застосування в косметології
  5. Ефект від вживання
  6. Рекомендації щодо застосування
  7. Переваги продукції

1. Опис продукту

Олійний екстракт кави — натуральний продукт, вироблений за допомогою хімічної екстракції зерен арабіки. Отриманий мацерат являє собою олійну рідину на основі оливкової олії з характерним кавовим запахом. Містить високу концентрацію кофеїну та інших біоактивних речовин. Олійна основа забезпечує високу проникну здатність субстанції.

2. Властивості товару

Корисні характеристики олійного екстракту кави забезпечуються легкою для засвоюваності формою активних речовин препарату. Продукт може:

  • активізувати обмінні процеси в організмі загалом або його тканинах;
  • сприяти активній роботі мозку;
  • поліпшити апетит і сприяти нормальному функціонуванню роботи шлунково-кишкового тракту;
  • виводити зайву рідину, перешкоджати застійним явищам;
  • освітлювати та вирівнювати колір шкірних покривів.

3. Використання в медицині

Фахівці рекомендують вживати олійний екстракт кави всередину для терапії та профілактики таких захворювань:

  • утрудненого відтоку жовчі та хронічних запалень жовчного міхура;
  • підвищеного вмісту холестерину в крові;
  • профілактики атеросклерозу.

Зовнішньо засіб використовують для масажу для профілактики пролежнів у хворих з обмеженою руховою здатністю.

4. Застосування в косметології

У косметології олійний екстракт кави, завдяки антицелюлітній дії, використовують для профілактики та боротьби з целюлітом, розтяжками та пігментними плямами. Мацерат використовують:

  • для антицелюлітних масажів для тіла;
  • для антицелюлітних обгортань;
  • як активну складову для тіла кремів або інших косметичних засобів для схуднення;
  • як складник засобів для догляду для шкіри;
  • для курсів антивікового масажу для обличчя.

5. Ефект від вживання

Позитивні результати, яких можна досягти за допомогою олійного екстракту кави:

  • зменшення целюліту як результат антицелюлітного ефекту продукту;
  • тонізування шкірних покривів;
  • освітлення кольору обличчя;
  • зменшення глибини зморщок.

6. Рекомендації щодо застосування

Косметологи рекомендують застосовувати кавову олію як:

  • олія для антицелюлітного масажу;
  • поживний засіб для шкіри обличчя й тіла;
  • активну основу засобів для антицелюлітних обгортань;
  • жирну основу масажів для обличчя.

7. Переваги продукції

Купуючи олійний екстракт кави від компанії Naturalissimo, Ви отримуєте ефективний, безпечний і натуральний антицелюлітний препарат. Перевагами компанії є висока якість, низька ціна та можливість доставки препаратів будь-якою кур'єрською системою.

Характеристики
Основні
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Час застосуванняУніверсальний
ДіяАнтицелюлітне, Пом'якшувальна, Омолоджуючу, Зволожуючу, Підтягуючий, Розгладжуючий, Тонізуючу, Регенеруюча
Область застосуванняТіло
Проблема і стан шкіриЦелюліт, Втрата пружності, Вікові зміни, Набряклість, В'ялість, Розтяжки
Користувацькі характеристики
Вид рослинної оліїОливкова
Вікова групаБез обмежень
ГіпоалергеннийТак
Класифікація косметичного засобуЛікувальна (Космецевтика)
Об`єм1000
Тип шкіриНормальна, Суха, Жирна, Комбінована (Змішана), В'януча (зріла), Всі типи шкіри, Проблемна
Тип екстрактуРослинний
Упаковка засобуФлакон
Інформація для замовлення
  • Ціна: 747 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner