Кошик
161 відгук
Український виробник краси та здоров'я
+380 (50) 387-35-46
+380 (67) 389-98-81
Голосієво, Київ, Україна
Кошик
Amrita Fitokrasa

Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 1 л, Косметичний актив

  • В наявності

680 

Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 1 л, Косметичний актив
Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 1 л, Косметичний активВ наявності
680 
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
+380 (50) 387-35-46
  • +380 (67) 389-98-81
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Екстракт ламінарії олійний

Застосовується як натуральний актив для виробництва косметики

Вміст

  1. Опис товару
  2. Властивості продукту
  3. Використання в медицині
  4. Застосування в косметології
  5. Ефект від вживання
  6. Рекомендації щодо застосування
  7. Переваги продукції

1. Опис товару

Олійний екстракт ламінарії являє собою концентрат біоактивних речовин і рідкісних мікроелементів, що містяться у стебелі та шаритті морських водоростей, розчинених у жирі рослинного походження. Рідка форма робить корисні складники та вітаміни доступними для засвоєння організмом.

2. Властивості продукту

Цілющий вплив олії ламінарії на організм пояснюється його хімічним складом. Вітаміни групи B позитивно впливають на нервову систему, процеси запам'ятовування, зір. Вітамін А сприятливо позначається на стані шкіри, підвищуючи її пружність. Фосфор, бром і рослинні флавоноїди мають протизапальну, регенерувальну, а також антицелюлітну властивості, що дає змогу використовувати його для антицелюлітного масажу.

3. Використання в медицині

У галузі охорони здоров'я олійний екстракт ламінарії показано вживати всередину у разі:

  • високому рівні холестерину;
  • атеросклерозу;
  • авитаминозе и недостатке йода;
  • простати;
  • запальних захворювань органів травлення.

Зовнішньо розчин використовують для компресів і лікувального масажу під час артриту, радикуліту, подагри. Олійний екстракт морських водоростей знімає запалення і зменшує хворобливі відчуття.

4. Застосування в косметології

Олійний екстракт ламінарії завдяки активній стимуляції процесів кровотоку та обміну речовин в епідермісі активно використовується в косметології. У нерозведеному вигляді підходить для антицелюлітного масажу, обгортань і для ванн. Виступає активним складником кремів і масок для тіла, а також засобів для схуднення.

5. Ефект від вживання

Вживаючи олійний екстракт ламінарії всередину, можна досягти:

  • зниження рівня холестерину в крові;
  • оздоровлення стінки кровоносних судин;
  • нормалізації роботи щитоподібної залози;
  • поліпшення якості сну.

Зовнішньо розчин надає такий ефект:

  • підтягує шкіру обличчя та шиї;
  • згладжує зморшки;
  • сприяє розщепленню підшкірних жирових відкладень;
  • активізує кровообіг завдяки антицелюлітному масажу.

6. Рекомендації щодо застосування

Олійний екстракт ламінарії рекомендовано використовувати для антицелюлітних масажів, масок і обгортань. Для найкращого ефекту показано проходження курсів по 10-15 процедур. Рекомендовано доповнювати олією водоростей щоденний догляд власницям сухої та схильної до вікових змін шкірі.
Для забезпечення повноцінного раціону та профілактики авітамінозу варто вживати речовину як вітамінну добавку в їжу.

7. Переваги продукції

Представлений в інтернет-магазині олійний екстракт ламінарії відповідає високим стандартам якості, виготовлений з екологічно чистої сировини. Ви маєте можливість купити екстракт ламінарії за низькою ціною за формою на сайті або зателефонувати менеджеру. Доставка здійснюється будь-якою кур'єрською службою.

Характеристики
Основні
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
Вид обгортанняВодорослеве
Вид рослинної оліїОливкова
Вікова групаБез обмежень
Час застосуванняУніверсальний
ДіяОмолоджуючу, Підтягуючий, Зволожуючу, Тонізуючу, Розслабляюча, Регенеруюча, Протинабрякове, Розгладжуючий, Масажне, Заспокійлива, Зміцнювальну, Антицелюлітне, Бадьорить, Гармонізуючий, Антистресову
Класифікація косметичного засобуОрганічна
Область застосуванняОбличчя, Шия, Область декольте, Тіло, Шкіра голови, Волосся, Сідниці, Стегна, Ноги, Руки, Спина
Об`єм1
Застосування як активу під час виробництва косметикиУсі типи косметики
Проблема і стан шкіриСухість, Целюліт, Набряклість, В'ялість, Роздратування, Втрата пружності, Набряклість ніг, Стягнутість, Жирові відкладення
Тип шкіриНормальна, Суха, Жирна, Комбінована (Змішана), В'януча (зріла), Чутлива, Всі типи шкіри, Проблемна
Тип екстрактуРослинний
Інформація для замовлення
  • Ціна: 680 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner